Skip to main content

Mereka semakin tamak

Kita dah bagi Little India kini mereka mahu LTTE pula... Sebenarnya mereka mahu macam mana lagi..?

Bagi yang mengikuti perkembangan geopolitik dunia, kita tentunya tidak lupa dengan pembantaian terhadap umat Islam selama 25 tahun LTTE bermaharajalela sebelum kumpulan pengganas itu dikalahkan Kerajaan Sri Lanka.

Namun apa yang menakutkan, malah menghairankan adalah kenapa terdapat golongan yang meraikan dan memuja kumpulan pengganas ini di Malaysia?

Tentunya kita masih ingat bagaimana pembunuhan 147 orang Islam di Masjid Kattankudy pada 3 Ogos 1990 yang didalangi 30 pengganas LTTE. 

Mereka menyusup masuk ke masjid dan menembak 300 jemaah yang sedang solat ketika itu menyebabkan sebahagian besarnya terkorban.

Bukan setakat itu, LTTE juga dilaporkan melakukan penyembelihan terhadap umat Islam di Sri Lanka. 

Di Malaysia pula mereka pernah mencederakan Pesuruhjaya Tinggi Sri Lanka ke Malaysia, Ibrahim Ansar pada 2016.

Keganasan LTTE dengan perjuangan Palestin adalah ibarat langit dan bumi kerana pejuang di Gaza tidak melakukan pembunuhan besar-besaran atau penghapusan etnik yang jelas menunjukkan kebencian atas dasar ras, bangsa dan agama.

Mereka marah apabila orang melayu mengungkit ngungkit hal masa silam dimana kita menerima mereka menjadi rakyat di dalam negara ini.

Bagi mereka hal lama jangan diungkit kerana ia sudah menjadi hak mereka.

Apa yang mereka mahukan ialah lebih lagi hak dan melayu hanya perlu diam jangan berbunyi.

Untuk menyelamatkan negara nampaknya adalah satu perkara yang mustahil.

Apa yang boleh kita lakukan hanyalah menyelamatkan diri sendiri agar tidak dihumbankan ke dalam neraka.

Umat Islam harus kembali semula kepada agama.

Tiang agama kita adalah solat.
Tiang dah makin goyang dan hanya dipertahankan oleh segelintir umat Islam sahaja.

Umat Islam perlu beramai ramai bergotong royong kukuhkan tiang tersebut.

Kita marah orang menghumban kepala babi ke dalam masjid tapi sekiranya umat Islam ramai pergi ke masjid dan masjid pula di hidupkan dengan aktiviti siang dan malam maka usahkan musuh Islam malah lalat pun tak berani nak hinggap disana.

Comments

Popular posts from this blog

Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Panggilan yang diterima lewat malam itu benar-benar memberi kesan. Sepanjang malam saya tidak dapat melelapkan mata kerana asyik memikirkan potongan ayat lelaki tersebut. “Isteri saya enak disetubuhi jin, sedangkan saya keseorangan di sofa ruang tamu dengan hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang menggila seolah-olah mengejek-ejek diri saya," ungkap pemanggil tersebut. Teruja untuk mengetahui dengan lebih lanjut, saya telah mengaturkan satu pertemuan dengan pemanggil tersebut. Ridzwan, 31, (bukan nama sebenar) telah berjaya mengubah dimensi saya tentang kewujudan alam lain di muka bumi ini. Melihat secara luaran, perwatakan Ridzwan sama seperti lelaki-lelaki lain malah dia kelihatan kemas dan segak, sesuai dengan profesionnya sebagai seorang pengurus di sebuah syarikat terkemuka. Nyata telahan saya tersasar kerana menyangka Ridzwan seorang lelaki yang tidak terurus ekoran masalah yang sedang dialaminya itu. “Tujuan saya berkongsi pengalaman ini bukanlah mahu membuka aib

GEMPAR!!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH!!

PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH. Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari !!  Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun. Ini bermakna arah kompas berganjak 35 batu menghampiri Russia dalam tahun tersebut. Anjakan kutub bumi ini mengakibatkan jajaran kompas dan arah utara sebenar semakin ketara perbezaannya. Hingga menjadikan arah panduan beberapa landasan kapal terbang tidak lagi terpakai. Ia semakin memberi kesan terhadap kegiatan manusia hinggakan lapangan terbang antarabangsa Tampa di Florida terpaksa mengubahsuai tanda arah di landasan dengan kedudukan yang baru. Lapangan terbang tersebut terpaksa ditutup selama sebulan bagi kerja-kerja pengubahsuaian.  Pergerakan kutub utara ke arah Siberia berlaku kerana cepatnya perubahan magnet pada kerak bumi. Perubahan terkini adalah paling dramatik. Ia bergerak semakin pantas. Kutub bergerak ke timur laut 9 batu setahun pada tahun 1904. Kelajuannya kira-kira 35 bat

Swinger Malaysia

Terkejut berok aku bila seorang kawan aku memaklumkan aku bahawa dia telah diajak oleh seorang pompuan berstatus isteri orang untuk ajak bertukar-tukar pasangan. Maknanya dia sedia “main” dengan kawan aku tu dengan syarat kawan aku pun sedia kasi isterinya main dengan suami pompuan tersebut. Atau dalam bahasa omputeh “swinging”. Yang buat aku mengucap panjang bila kawan aku cerita bahawa perempuan yang offer tu seorang Melayu beragama Islam dan tinggal di Johor. Katanya kalau kawan aku sudi, dia dialu-alukan untuk datang ke JB. Semua sudah disediakan termasuk “port” yang tiada gangguan. Kawan aku kata pompuan tu hanya sudi bertukar pasangan dengan pasangan suami isteri lain, tidak pasangan tidak berkahwin sama ada pasangan kekasih atau skandal. Sebab itu akan tidak adil bagi mereka. Aku tanyalah macam mana dia kenal pompuan tu? Katanya, dia berkenalan menerusi laman sosial popular. Hemm, aku kata tak aku percaya dengan laman sosial sebab sesiapa sahaja boleh menyamar. Tapi