Skip to main content

Melayu dan Dajjal

Nabi pesan kalau umat islam bergaduh maka kembalilah pada quran dan sunnah.

Tapi nampaknya masing2 taksub kepada parti dan pegangan masing2 maka kita sudah dapat menduga orang2 beriman apa nasibnya nanti apabila dajjal turun.

Sudah pasti pentaksub ini akan memerangi dajjal kerana dajjal tidak menyokong parti mereka.

Pening dajjal camneh....

Agaknya bila dajjal turun nanti, para pengikut dajjal akan menasihati dajjal supaya tidak mencampuri urusan politik malaysia dan jangan sesekali menyentuh sensiviti kaum dan agama di dalam negara ini.

Kalau dajjal berdegil maka terimalah akibatnya untuk dikecam didalam facebook.

Tahun 2020 adalah tahun untuk yahudi menyiapkan haikal sulaiman menanti turunnya dajjal... 

Malaysia juga tidak ketinggalan menanti ketibaan dajjal dengan menterbalikkan bendera bagi memberi signal bahawa ketibaan dajjal sudah dipersiapkan.

Di malaysia mempunyai banyak rumah rumah ibadat seperti masjid, kuil, tokong dan tidak ketinggalan juga lodge freemason yang berjumlah 40 buah di seluruh negara.

Kita dok bergaduh didalam dan di luar masjid tetapi mereka menguasai negara dengan hanya perlu mencucuh percikan api perkauman dan agama.

Namun begitu orang melayu tidak pernah serik walaupun pernah dijajah beberapa kali.

Malah pemimpin melayu juga tidak pernah mahu belajar dari sejarah.

Menasihati orang melayu ni susahnya seperti mahu menasihat jebat agar jangan derhaka dan menasihat raja agar jangan zalim.

Yang lebih malang lagi datang pula hang tuah membunuh hang jebat...

Kes nayer....

Terjerit jeritlah dengan kata kata keramatnya...

Akhirnya...
Hidup melayu... Hidup melayu...
Hang tuah mati tak berkubur
Hang jebat mati terbunuh
Raja pula selesa disinggahsana...
Rakyat bertekak di kedai kopi tak habis habis pasal hidup melayu...

Kita perlu akui bangsa kita sememangnya bangsa yang lemah berbanding bangsa bangsa lain. 

Bangsa eropah bukan sahaja dominan di negara mereka sendiri malah dapat mempunyai benua lain sebagai negara mereka seperti benua amerika dan australia.

Malah bangsa cina dan india dapat menguasai ekonomi di semua negara yang mereka tinggal.

Berbeza dengan bangsa kita, sudahlah negara kita menjadi semakin kecil malah terpaksa berkongsi dengan ramai orang.

Namun begitu kita masih lagi beranggapan bangsa kita adalah bangsa yang baik dan menerima kemasukan bangsa lain walhal orang mengatakan kita adalah bangsa yang bodoh sehinggakan pepatah melayu sendiri berkata...

Kera dihutan disusukan, anak dirumah mati kelaparan....

Comments

Popular posts from this blog

Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Panggilan yang diterima lewat malam itu benar-benar memberi kesan. Sepanjang malam saya tidak dapat melelapkan mata kerana asyik memikirkan potongan ayat lelaki tersebut. “Isteri saya enak disetubuhi jin, sedangkan saya keseorangan di sofa ruang tamu dengan hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang menggila seolah-olah mengejek-ejek diri saya," ungkap pemanggil tersebut. Teruja untuk mengetahui dengan lebih lanjut, saya telah mengaturkan satu pertemuan dengan pemanggil tersebut. Ridzwan, 31, (bukan nama sebenar) telah berjaya mengubah dimensi saya tentang kewujudan alam lain di muka bumi ini. Melihat secara luaran, perwatakan Ridzwan sama seperti lelaki-lelaki lain malah dia kelihatan kemas dan segak, sesuai dengan profesionnya sebagai seorang pengurus di sebuah syarikat terkemuka. Nyata telahan saya tersasar kerana menyangka Ridzwan seorang lelaki yang tidak terurus ekoran masalah yang sedang dialaminya itu. “Tujuan saya berkongsi pengalaman ini bukanlah mahu membuka aib

Swinger Malaysia

Terkejut berok aku bila seorang kawan aku memaklumkan aku bahawa dia telah diajak oleh seorang pompuan berstatus isteri orang untuk ajak bertukar-tukar pasangan. Maknanya dia sedia “main” dengan kawan aku tu dengan syarat kawan aku pun sedia kasi isterinya main dengan suami pompuan tersebut. Atau dalam bahasa omputeh “swinging”. Yang buat aku mengucap panjang bila kawan aku cerita bahawa perempuan yang offer tu seorang Melayu beragama Islam dan tinggal di Johor. Katanya kalau kawan aku sudi, dia dialu-alukan untuk datang ke JB. Semua sudah disediakan termasuk “port” yang tiada gangguan. Kawan aku kata pompuan tu hanya sudi bertukar pasangan dengan pasangan suami isteri lain, tidak pasangan tidak berkahwin sama ada pasangan kekasih atau skandal. Sebab itu akan tidak adil bagi mereka. Aku tanyalah macam mana dia kenal pompuan tu? Katanya, dia berkenalan menerusi laman sosial popular. Hemm, aku kata tak aku percaya dengan laman sosial sebab sesiapa sahaja boleh menyamar. Tapi

GEMPAR!!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH!!

PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH. Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari !!  Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun. Ini bermakna arah kompas berganjak 35 batu menghampiri Russia dalam tahun tersebut. Anjakan kutub bumi ini mengakibatkan jajaran kompas dan arah utara sebenar semakin ketara perbezaannya. Hingga menjadikan arah panduan beberapa landasan kapal terbang tidak lagi terpakai. Ia semakin memberi kesan terhadap kegiatan manusia hinggakan lapangan terbang antarabangsa Tampa di Florida terpaksa mengubahsuai tanda arah di landasan dengan kedudukan yang baru. Lapangan terbang tersebut terpaksa ditutup selama sebulan bagi kerja-kerja pengubahsuaian.  Pergerakan kutub utara ke arah Siberia berlaku kerana cepatnya perubahan magnet pada kerak bumi. Perubahan terkini adalah paling dramatik. Ia bergerak semakin pantas. Kutub bergerak ke timur laut 9 batu setahun pada tahun 1904. Kelajuannya kira-kira 35 bat