Skip to main content

Tertindasnya Melayu Di Bumi Sendiri

Sekiranya orang melayu ni steady dan jual mahal skit baru lah kedua dua parti yang bertelagah akan membodek dan memberi apa saja kehendak orang melayu.

Dalam perkara ini orang cina agak bijak mengawal situasi.

Mereka hanya akan menyokong parti yang menguntungkan mereka.

Namun mereka juga bernasib baik kerana parti dap agak gentleman dan menunaikan janji mereka.

Ini berbeza dengan parti melayu dimana yang menyokong pula yang ditekan dan ditindas.

Comments

 1. Mmg Melayu selalu bodo dan diperbodokan oleh Melayu juga

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arahan D4P? Bersatu, PKR, PAN? Mana ada yang berani? Mereka ini cuma khadam D4P sahaja!

   Delete
 2. 2 EKOR MAMAT SEMBURIT PUNYA RAGAM MEMBANGANG SI MACAI
  SEKO SOKONG LAPOR PULIS YG DIA NYER TAK LAPOR LAGI
  RAKYAT TENGOK GELAK ADA NANGIS PUN ADA RASA BHAII
  CUKUP2 LA TU TAKKAN NAJIB NAK DI SALAHKAN LAGI..!!!

  KIKIKIKIKI..

  FORMULAHILANGSTRESS = BMF + POP CORN TAMBAH + TEPUK KASI PADU

  ReplyDelete
 3. Nak simpati? rasanya tidak, mereka memilih mereka sudah mendapatkannya?

  Cuma rasa kagum, di Pulau Pinang walaupun rumah diruntuhkan, dihalau, gerai2 dirobohkan tanpa simpati, rumah2 di Sungai Buloh dirobohkan juga tanpa simpati tetapi mereka2 ini tetap akan memilih DAP/PH dalam PRU15 nanti? Tak percaya, tengok lah nanti? He..he.. itu yang paling kita kagum!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tu tehar dan hati dah hitam..samoai sanggup kepala pecah pertahan kaki semburit

   Delete
 4. Hal2 roboh meroboh rumah2 rakyat, meroboh gerai2 rakyat... mereka sangat suka sebab itu semua ikut buku undang2, ikut perlembagaan, siapa nak challenge dimahkamah, challagelah, silakan! Anda pasti akan kalah!

  Tapi hal2 conteng bendera dengan warna hitam, lagu negaraku bahasa cina, terbalikkan bendera, bendera bintang lima, tatoo bogel etc etc... itu tidak apa2, tiada apa2 kesalahan? Semua OK?

  Ape kerja menteri2 TOLOL PH? Tak ada jiwa ke?

  ReplyDelete
 5. Lagu NegaraKu dalam bahasa Arab ... Apa komen anda? Kalau dah darah kebangsaan, kebangsaan juga. Tapi lebih baik daripada kebangsatan.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Panggilan yang diterima lewat malam itu benar-benar memberi kesan. Sepanjang malam saya tidak dapat melelapkan mata kerana asyik memikirkan potongan ayat lelaki tersebut. “Isteri saya enak disetubuhi jin, sedangkan saya keseorangan di sofa ruang tamu dengan hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang menggila seolah-olah mengejek-ejek diri saya," ungkap pemanggil tersebut. Teruja untuk mengetahui dengan lebih lanjut, saya telah mengaturkan satu pertemuan dengan pemanggil tersebut. Ridzwan, 31, (bukan nama sebenar) telah berjaya mengubah dimensi saya tentang kewujudan alam lain di muka bumi ini. Melihat secara luaran, perwatakan Ridzwan sama seperti lelaki-lelaki lain malah dia kelihatan kemas dan segak, sesuai dengan profesionnya sebagai seorang pengurus di sebuah syarikat terkemuka. Nyata telahan saya tersasar kerana menyangka Ridzwan seorang lelaki yang tidak terurus ekoran masalah yang sedang dialaminya itu. “Tujuan saya berkongsi pengalaman ini bukanlah mahu membuka aib

Swinger Malaysia

Terkejut berok aku bila seorang kawan aku memaklumkan aku bahawa dia telah diajak oleh seorang pompuan berstatus isteri orang untuk ajak bertukar-tukar pasangan. Maknanya dia sedia “main” dengan kawan aku tu dengan syarat kawan aku pun sedia kasi isterinya main dengan suami pompuan tersebut. Atau dalam bahasa omputeh “swinging”. Yang buat aku mengucap panjang bila kawan aku cerita bahawa perempuan yang offer tu seorang Melayu beragama Islam dan tinggal di Johor. Katanya kalau kawan aku sudi, dia dialu-alukan untuk datang ke JB. Semua sudah disediakan termasuk “port” yang tiada gangguan. Kawan aku kata pompuan tu hanya sudi bertukar pasangan dengan pasangan suami isteri lain, tidak pasangan tidak berkahwin sama ada pasangan kekasih atau skandal. Sebab itu akan tidak adil bagi mereka. Aku tanyalah macam mana dia kenal pompuan tu? Katanya, dia berkenalan menerusi laman sosial popular. Hemm, aku kata tak aku percaya dengan laman sosial sebab sesiapa sahaja boleh menyamar. Tapi

GEMPAR!!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH!!

PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH. Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari !!  Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun. Ini bermakna arah kompas berganjak 35 batu menghampiri Russia dalam tahun tersebut. Anjakan kutub bumi ini mengakibatkan jajaran kompas dan arah utara sebenar semakin ketara perbezaannya. Hingga menjadikan arah panduan beberapa landasan kapal terbang tidak lagi terpakai. Ia semakin memberi kesan terhadap kegiatan manusia hinggakan lapangan terbang antarabangsa Tampa di Florida terpaksa mengubahsuai tanda arah di landasan dengan kedudukan yang baru. Lapangan terbang tersebut terpaksa ditutup selama sebulan bagi kerja-kerja pengubahsuaian.  Pergerakan kutub utara ke arah Siberia berlaku kerana cepatnya perubahan magnet pada kerak bumi. Perubahan terkini adalah paling dramatik. Ia bergerak semakin pantas. Kutub bergerak ke timur laut 9 batu setahun pada tahun 1904. Kelajuannya kira-kira 35 bat