Skip to main content

Ancaman Rampasan Kuasa: Telahan KDN Tepat

Bagai banjir menyerang Kuantan, begitulah juga berlaku di media media yang dahulunya begitu kuat mempertahankan kerajaan UBN selepas Pru 12 dan semasa Pru 13 yang lepas kini beralih arah apabila tiba tiba menyerang perdana menteri yang dahulunya amat mereka kasihi. 

Memang seperti diduga sebenarnya punca kemarahan mereka adalah lebih kepada sumber kewangan. Umum sudah pun mengetahui bagaimana blogger bloger kerajaan sememangnya disediakan dengan beberpa peruntukan seperti token ataupun program program yang sengaja diadakan atas nama media untuk kumpulan kumpulan blogger tertentu mendapatkan sumber kewangan.

Namun apabila kerajaan najib cuba mengurangkan kebergantungan kepada blogger blogger ini, mulalah blogger makan tuan. Anjing mana yang tak menyalak kalau makanannya dicatu. Anjing anjing ini pun sebenarnya cukup memahami bahawa kewangan negara pun sudah semakin tenat tetapi mereka pun behak juga diberi makan. Mereka juga sudah mengetahui betapa najib terlalu memanjakan isterinya sahaja.

Makan makan sambil bersembang dengan rosmah tidak dapat mengenyangkan perut mereka. Kursus kursus blogging dan diberi seaneka gajet gajet juga tidak dapat mengenyangkan perut mereka.

Lihat sahaja beberapa contoh blogger blogger dibawah. Sebenarnya ramai lagi contoh tapi cukuplah sekadar 4 nama gah ini yang dilihat sedang menyerang najib dan kerajaannya. Mungkin juga sudah ada gerakan untuk menjatuhkan najib daripada dalam umno. 

Mungkin itulah sebabnya tiba tiba KDN seakan akan takut kepada bayang bayang apabila mewar warkan ada agenda rampasan kuasa akan berlaku tetapi ianya bukanlah daripada Pakatan Rakyat, sebaliknya daripada orang orang Umno sendiri.


http://dinturtle.blogspot.com/2013/12/bancian-apakah-anda-mahu-najib-berundur.html


http://malayrights.blogspot.com/2013/12/pejabat-perdana-menteri-gagal.html


http://syedsoutsidethebox.blogspot.com/2013/12/gomo-hentam-pmo-kaw-kaw-agar-beliau.html


http://gelombangkick.blogspot.com/2013/12/tengok-tnb-tipu-rakyat-selamber-jer-ada.html

Comments

Popular posts from this blog

Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Panggilan yang diterima lewat malam itu benar-benar memberi kesan. Sepanjang malam saya tidak dapat melelapkan mata kerana asyik memikirkan potongan ayat lelaki tersebut. “Isteri saya enak disetubuhi jin, sedangkan saya keseorangan di sofa ruang tamu dengan hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang menggila seolah-olah mengejek-ejek diri saya," ungkap pemanggil tersebut. Teruja untuk mengetahui dengan lebih lanjut, saya telah mengaturkan satu pertemuan dengan pemanggil tersebut. Ridzwan, 31, (bukan nama sebenar) telah berjaya mengubah dimensi saya tentang kewujudan alam lain di muka bumi ini. Melihat secara luaran, perwatakan Ridzwan sama seperti lelaki-lelaki lain malah dia kelihatan kemas dan segak, sesuai dengan profesionnya sebagai seorang pengurus di sebuah syarikat terkemuka. Nyata telahan saya tersasar kerana menyangka Ridzwan seorang lelaki yang tidak terurus ekoran masalah yang sedang dialaminya itu. “Tujuan saya berkongsi pengalaman ini bukanlah mahu membuka aib

Swinger Malaysia

Terkejut berok aku bila seorang kawan aku memaklumkan aku bahawa dia telah diajak oleh seorang pompuan berstatus isteri orang untuk ajak bertukar-tukar pasangan. Maknanya dia sedia “main” dengan kawan aku tu dengan syarat kawan aku pun sedia kasi isterinya main dengan suami pompuan tersebut. Atau dalam bahasa omputeh “swinging”. Yang buat aku mengucap panjang bila kawan aku cerita bahawa perempuan yang offer tu seorang Melayu beragama Islam dan tinggal di Johor. Katanya kalau kawan aku sudi, dia dialu-alukan untuk datang ke JB. Semua sudah disediakan termasuk “port” yang tiada gangguan. Kawan aku kata pompuan tu hanya sudi bertukar pasangan dengan pasangan suami isteri lain, tidak pasangan tidak berkahwin sama ada pasangan kekasih atau skandal. Sebab itu akan tidak adil bagi mereka. Aku tanyalah macam mana dia kenal pompuan tu? Katanya, dia berkenalan menerusi laman sosial popular. Hemm, aku kata tak aku percaya dengan laman sosial sebab sesiapa sahaja boleh menyamar. Tapi

GEMPAR!!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH!!

PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH. Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari !!  Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun. Ini bermakna arah kompas berganjak 35 batu menghampiri Russia dalam tahun tersebut. Anjakan kutub bumi ini mengakibatkan jajaran kompas dan arah utara sebenar semakin ketara perbezaannya. Hingga menjadikan arah panduan beberapa landasan kapal terbang tidak lagi terpakai. Ia semakin memberi kesan terhadap kegiatan manusia hinggakan lapangan terbang antarabangsa Tampa di Florida terpaksa mengubahsuai tanda arah di landasan dengan kedudukan yang baru. Lapangan terbang tersebut terpaksa ditutup selama sebulan bagi kerja-kerja pengubahsuaian.  Pergerakan kutub utara ke arah Siberia berlaku kerana cepatnya perubahan magnet pada kerak bumi. Perubahan terkini adalah paling dramatik. Ia bergerak semakin pantas. Kutub bergerak ke timur laut 9 batu setahun pada tahun 1904. Kelajuannya kira-kira 35 bat