Skip to main content

Mazlee menjadi menteri PH pertama yang dipecat

Heboh berkenaan berita Mazlee meletakkan jawatan sebagai menteri pendidikan.

Didalam berita tadi mazlee dilihat seperti tidak berpuas hati kerana dipaksa meletak jawatan.

Beliau mengungkit ungkit jasanya yang banyak selama 20 bulan menjadi menteri.

Beliau menuduh beliau tidak diadili dengan saksama kerana hanya isu remeh yang di war war kan hingga memaksa beliau dikehendaki meletak jawatan.

Ayat beliau yang menyebut perkataan memulangkan jawatan tersebut kepada Perdana menteri juga dilihat seperti menyindir Tun Mahathir.

Perbagai sebab dikatakan kenapa Mazlee dikehendaki meletak jawatan antara isu besarnya ialah kerana tulisan jawi dan ada juga yang mengatakan kerana sebab mazlee menamatkan kontrak YTL yang dikatakan adalah syarikat kroni Tun.

Walau apa pun alasannya mazlee tetap bukanlah menteri yang benar benar perform. 

Namun begitu masih ramai lagi menteri dan menteri besar yang lebih teruk dari mazlee tapi tidak pula diarahkan untuk melepaskan jawatan.

Comments

 1. Apa Atok (Fossil Purba)boleh buat sekarang..!?

  Maszlee letak jawatan, bagaimana pula dengan Teoh Nie Ching?

  Nampaknya pemimpin politik veteran DAP, Lim Kit Siang cepat melompat dan segera memberi respon jika terdapat isu walau sebesar kuman yang tidak digemari oleh parti DAP.

  BILA ATOK RENTA JADI FOSSIL PURBA
  ACAH2 POWER LAMA TINGGAL SPENDER
  DAP MENYALAK MENTERINYA BERTUKAR
  SO WHAT MAHACAI.. TEPUK KUAT2 YER..!!

  Terbaru, cakap-cakap politik mengatakan isu kertas peperiksaan UniMAP didakwa menjadi punca Lim Kit Siang naik angin.

  Ia juga dikatakan punca Dr Maszlee letak jawatan.

  Jika itu sebabnya, bagaimana pun dengan kes pengedaran komik Hew Kuan Yau atau lebih dikenali sebagai Superman Hew yang mengakui sejumlah 3 ribu naskah komik “Inisiatif Jalur dan Jalan” telah dicetak dan 2500 unit daripada itu akan dihadiahkan kepada sekolah-sekolah.

  Fossil Purba boleh buat apa skg..!?

  FORMULAAcah2POWER = TEPUKK + POP CORN TAMBAH + BMF

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Panggilan yang diterima lewat malam itu benar-benar memberi kesan. Sepanjang malam saya tidak dapat melelapkan mata kerana asyik memikirkan potongan ayat lelaki tersebut. “Isteri saya enak disetubuhi jin, sedangkan saya keseorangan di sofa ruang tamu dengan hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang menggila seolah-olah mengejek-ejek diri saya," ungkap pemanggil tersebut. Teruja untuk mengetahui dengan lebih lanjut, saya telah mengaturkan satu pertemuan dengan pemanggil tersebut. Ridzwan, 31, (bukan nama sebenar) telah berjaya mengubah dimensi saya tentang kewujudan alam lain di muka bumi ini. Melihat secara luaran, perwatakan Ridzwan sama seperti lelaki-lelaki lain malah dia kelihatan kemas dan segak, sesuai dengan profesionnya sebagai seorang pengurus di sebuah syarikat terkemuka. Nyata telahan saya tersasar kerana menyangka Ridzwan seorang lelaki yang tidak terurus ekoran masalah yang sedang dialaminya itu. “Tujuan saya berkongsi pengalaman ini bukanlah mahu membuka aib

Swinger Malaysia

Terkejut berok aku bila seorang kawan aku memaklumkan aku bahawa dia telah diajak oleh seorang pompuan berstatus isteri orang untuk ajak bertukar-tukar pasangan. Maknanya dia sedia “main” dengan kawan aku tu dengan syarat kawan aku pun sedia kasi isterinya main dengan suami pompuan tersebut. Atau dalam bahasa omputeh “swinging”. Yang buat aku mengucap panjang bila kawan aku cerita bahawa perempuan yang offer tu seorang Melayu beragama Islam dan tinggal di Johor. Katanya kalau kawan aku sudi, dia dialu-alukan untuk datang ke JB. Semua sudah disediakan termasuk “port” yang tiada gangguan. Kawan aku kata pompuan tu hanya sudi bertukar pasangan dengan pasangan suami isteri lain, tidak pasangan tidak berkahwin sama ada pasangan kekasih atau skandal. Sebab itu akan tidak adil bagi mereka. Aku tanyalah macam mana dia kenal pompuan tu? Katanya, dia berkenalan menerusi laman sosial popular. Hemm, aku kata tak aku percaya dengan laman sosial sebab sesiapa sahaja boleh menyamar. Tapi

GEMPAR!!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH!!

PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH. Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari !!  Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun. Ini bermakna arah kompas berganjak 35 batu menghampiri Russia dalam tahun tersebut. Anjakan kutub bumi ini mengakibatkan jajaran kompas dan arah utara sebenar semakin ketara perbezaannya. Hingga menjadikan arah panduan beberapa landasan kapal terbang tidak lagi terpakai. Ia semakin memberi kesan terhadap kegiatan manusia hinggakan lapangan terbang antarabangsa Tampa di Florida terpaksa mengubahsuai tanda arah di landasan dengan kedudukan yang baru. Lapangan terbang tersebut terpaksa ditutup selama sebulan bagi kerja-kerja pengubahsuaian.  Pergerakan kutub utara ke arah Siberia berlaku kerana cepatnya perubahan magnet pada kerak bumi. Perubahan terkini adalah paling dramatik. Ia bergerak semakin pantas. Kutub bergerak ke timur laut 9 batu setahun pada tahun 1904. Kelajuannya kira-kira 35 bat