Saturday, 28 November 2020

DAWN RAID: QUEEN ELIZABETH & ROTHS BERJASA PADA MALAYSIA?

DAWN RAID: QUEEN ELIZABETH & ROTHS BERJASA PADA MALAYSIA?

Ramai cakap mcm ni:

 "..suka2 ko fitnah Rothschild & Queen Elizabeth jahat, ko tak kaji sejarah ke? 
Rothschild tolong tun M dalam serangan subuh (The London Dawnraid 1981).  
dan British banyak jasa. buat jalan raya, rel keretapi... bersyukurlah... British bawa komodenan kpd Tanah Melayu... kita patut berterima kasih dgn Rothschild, Queen Elizabeth & British.. jgn jadi buta Sejarah....''

๐Ÿคฆ‍♂️๐Ÿคฆ‍♂️

makin akhir zaman makin melingkup semua, tak pasal2 perang akhir zaman join tentera satan.. sebab teruja roth bagi dana vaksin.. penyelamat umat ๐Ÿ˜…..  

Cerita Minions pun cakap terima kasih (dalam bahasa melayu) dekat Queen Elizabeth. Fikir-fikirkan lah ye?

Video: [https://www.youtube.com/watch?v=Hx5n00D3PAM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR26gr98e2S5c9MhpNYXUWujOqyajjGFAOjNaJSw4HhiIfL9dXcmCjlZ2Jk]

----------------------------------------------------------------------------

PENCERAHAN

Rothschild bantu Permodalan Nasional Berhad dalam dawnraid. tapi jgn terpedaya dorang ni banyak muslihat.. 

antaranya, Roth arahkan M&G investment Trust (syarikat British) yang mempunyai 17% saham dalam Guthrie utk menjual 11% sahamnya kepada malaysia.. baik ada makna.. ada udang sebalik batu.. dan pastinya ada perjanjian2 sulit seperti perjanjian Kemerdekaan.

------------------------------------------------------------------------------

BRITISH BERJASA PADA NEGARA?

Korang ingat British bagi merdeka free free je ke? tu Bank Of Rothschild yang logo anjing firaun tu, sistem siapa yang korang pakai arini kalau bukan sistem roth? Kijang tengkorak hang.. mana ada kijang ekor panjang?

info Bank Negara: https://m.facebook.com/photo.php?fbid=736737916375513&id=100001179342409&set=a.243210475728262

Sebelum merdeka, British mengamalkan dasar ‘pecah dan perintah’ yang menempatkan kebanyakan orang Melayu di kampung, Cina di bandar, dan India di estet. Sebab bila rakyat berpecah, senang la dorang nak memerintah dan mengaut keuntungan.

Ada pulak yg kata British bawa kemodenan kpd Tanah Melayu..

Mereka claim British bawa teknologi perhubungan..membuka jalan keretapi dan jalan raya..

Mcm btol jer bunyinya kan..

Tetapi yg sebenarnya British terpaksa adakan semua tu utk kemudahan mereka.

Jalan raya british buat utk bawa hasil getah ke pelabuhan utk dijual..

Buat jalan keretapi untuk bawa bijih timah menuju pelabuhan..

Semua kemudahan itu dibuat semata-mata utk larikan HASIL BUMI KITA lalu keuntungannya di bawa ke England..

British baekk?? Rothschild baekk? 

Baik ada maknaaa...

------------------------------------------------------------------------------

SISTEM PERHAMBAAN CIPTAAN BRITISH

"Kita tak miskin tapi di miskinkan, kita tak bodoh tapi diperbodohkan oleh sebuah sistem"

- Ir .Soekarno

SISTEM APAKAH YANG DIMAKSUDKAN?

Itulah Sistem Perhambaan Fmason yang dibentangkan kpda Dato Onn Jaafar.

Hamba cukai, hamba wang kertas, hamba riba, hamba dadah (ubat2 hospital), hamba demokrasi, hamba tol, hamba petrol, hamba mind control etc.....

Sebab itu apabila Malaysia direstui kemerdekaannya, perkara pertama yang mesti diterima oleh Tunku Abdul Rahman ialah menubuhkan suruhanjaya menggubal undang-undang, dan undang-undang penjajah mesti di paling atas. (Lord William Reid, seorang Freemason dipilih untuk menerajui suruhanjaya ini)

Common Law mesti berada paling atas mengatasi undang-undang Tuhan, ciptaan Roth, Lord Reid, Cobbold, Ratu Elizabeth mahupun Tunku Abdul Rahman.

Malah undang-undang Tuhan mesti dipastikan tidak berjalan atau terhapus terus berbanding undang-undang Common Law British.

Tetapi bukankah Umno adalah parti orang-orang Melayu yang beragama Islam? Tidakkah nanti apabila British pergi,Tunku Abdul Rahman boleh menghapuskan undang-undang Common Law dan menggantikannya dengan Syariah?

Tidakkah British terfikir tentang ini? Hmm...ini semua sudah ada dalam perancangan British lama sebelum Perang Dunia Pertama lagi.

Organisasinya, ideologinya hatta para elitnya telah dipilih oleh British untuk menggantikannya di Malaysia ini. Apabila melepasi tahap kepercayaan British yang ketat, barulah Umno dilepaskan untuk memerintah Malaysia.

teori R.A.H.M.A.N dah pun jadi realiti.. 

sungguh teliti dan sistematik!

------------------------------------------------------------------------------

KE MANA PERGINYA HASIL BUMI ??

Fikirkan,,, Kenapa tanah melayu yg kaya dgn hasil bumi, rakyatnya ramai miskin? lepas tu mintak lagi mcm2 cukai yg terang2 haram di sisi Islam?

Kerana kita semua telah diperbodohkan oleh Fmason.. Malah perlembagaan Malaysia ditulis oleh British...๐Ÿคฆ‍♂️ 

hanya ''hamba mind control'' akan kata kita sudah merdeka secara mutlak.

Hasil2 bumi malaysia dibaham oleh british dan barua2nya pemimpin2 melayu.. seperti getah, biji timah etc...

Persoalannya. layakkah kerajaan kutip cukai? dan apa hukumnya disisi Islam?

Rakyat telah di mind control oleh ramai ulama boneka yg sesuka hati menyamakan malaysia hari ini dgn zaman Khalifah Umar Abdul Aziz.. begitu juga dgn qoute pendapat imam Nawawi..

Tapi persoalannya ialah,
Adakah layak penguasa kita disandarkan kepada dalil2 Imam Nawawi dan sosok Khalifah Umar Abdul Aziz utk mewajarkan ijtihad yg sudahpun tertutup pintunya ini??

Praktik pemerintahan Khalifah Umar Abdul Aziz adakah diikuti sepenuhnya sehingga berasa layak utk kita bersandar dgn ijtihadnya?

Adakah kita dapat masuk dlm ciri2 negara yg Imam Nawawi dimaksudkan sehingga berasa layak nak bersandar kepada ijtihad beliau? Atau Imam Nawawi berlepas diri dari mereka kerana betapa jauhnya mereka dari praktik wajib di zaman beliau pun kita tak buat..

PENCERAHAN....

Dalam islam, ada keadaan cukai terpaksa dikutip, iaitu jika negara dilanda perang atau negara sudah kehabisan hasil bumi.. dan cukai yg dikutip hanya 1 cukai sahaja.. sedangkan malaysia kaya dgn hasil bumi.. haram utk kerajaan kutip cukai.

Apa masalah yg berlaku ketika zaman saidina umar hingga saidina umar berijtihad utk mengutip cukai?

Zaman saidina umar cukai yg dikutip hanya 1 cukai sahaja, kerana darurat. tapi di malaysia ada mcm2 cukai.. cuba kira ada berapa cukai di malaysia?

Inilah sistem perhambaan ciptaan 'mereka'..

Rakyat dijadikan hamba utk menanggung kerajaan dan hutang negara sedangkan pemimpin sentiasa dilimpahi kemewahan!

Zaman saidina umar sbb masa tu islam tgh mengembangkan pengaruhnya dan berlaku peperangan jdi rakyat diminta menyumbang..

di malaysia ada perang sana sini ke? hasil bumi dah habis ke? siapa sebenarnya yg membaham hasil bumi??

Apakah Khalifah Umar Abdul Aziz & Imam Nawawi bermewah-mewahan seperti menteri2 di malaysia?

Sudah tentu Khalifah Umar Abdul Aziz & Imam Nawawi SAMA-SAMA SUSAH & SENANG bersama rakyat..

Masalah negara khususnya kewangan juga berpunca dari budaya rasuah, kronisma dan ketirisan kerajaan .

Sistem Cukai: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=931575636891739&id=100001179342409

=============================================

SISTEM ROTHSCHILD DI MALAYSIA

Persoalan bagaimana Firaun yang kezalimannya begitu terserlah, namun berjaya menghasilkan teknologi yg maju pada zamannya?

Antara faktor yg menyumbang kepada kemajuan itu adalah SISTEM PERHAMBAAN.

Apakah hari ini tiada sistem perhambaan yg diamalkan oleh manusia?

Ya, ada. Salah satu daripadanya adalah dari aspek ekonomi@ BANK.

Ia boleh diringkaskan dalam istilah: BANK mengawal kerajaan, kerajaan mengawal masyarakat.

Manakala sesiapa yg memiliki bank adalah bermaksud memiliki seluruh kerajaan dan sekarang ini bank2 didunia adalah milik Rothschild.

Kita boleh nampak bagaimana 'mereka' memecahbelahkan negara2 Islam, dan menjadikan pemimpin Islam sbgai boneka mereka..

Sesiapa sahaja yg mengeluarkan wang dan pinjaman secara terus kepada polisi2 kerajaan, secara tak langsung ia memegang haluan hidup rakyat."

Sebab itulah Hari Pekerja disambut pada 1 May (tarikh penubuhan iluminati, seperti yg tertera pada wang kertas Dollar Amerika)

Kenapa malaysia berdagang menggunakan US dolar? Sedangkan emas kita terpaksa ditebus di US Federal Reserve bagi mendapatkan Ringgit? Emas kita punye? Ringgit kita punye,. tapi Roth control kita punya harta?

Emas kita boleh lupus sekiranya kita gagal penuhi syarat-syarat mereka. Ringgit kita boleh dijatuhkan pada bila-bila masa sebab kita tidak control nilai matawang kita.

Siapa sebenarnya yg mentadbir negara?

EMAS kita mereka curi, dia bagi kita KERTAS..

Kenapa baru tahu?

Kita semua diperbodohkan oleh sebuah SISTEM.

=============================================

SISTEM YANG MERANTAI SELURUH UMAT MANUSIA

British cuma balik negara asal, dan memerintah negara kita dari sana.

Utk memahami percaturan Fmason di Malaysia, kita recall semula kata2 Lord Chromell di parlimen British yg berbunyi :

"Jangan merdekakan mana2 negara umat Islam sehingga kamu dapati ada dikalangan mereka seperti kita"..

Apa maksud kata2 itu..itulah lafaz sejahat-jahat musuh Allah..

Utk melaksanakan kata2 itu perlukan waktu bg melahirkan watak2 tempatan yg berkiblatkan pemikiran barat..

Ia dtg dari sistem pendidikan sekular krn dgn cara itu barulah watak2 itu dpt dizahirkan..

Maka dilahirkan elit2 Melayu utk menjayakan gagasan pemikiran Lord Chromell ini.. dari sinilah ia bermula.. dari sinilah masyarakat dipecahkan kepada kelas2 tertentu..

Memandangkan masyarakat Melayu punya sistem monarki dlm politik bernegara, maka sistem ini dikekalkan..

Dari situ org2 Melayu melihat penjajah menghormati institusi politik tradisi org2 Melayu?

BUKAN.....

Mereka sbnrnya sedang merosakkan insitusi tertinggi masyarakat ini dgn menyuntik roh2 pemikiran kolinial kpd elit2 kita..

Dan lihatlah hasilnya hari ini..

Lihat masalah2 yg wujud hari ini dlm kelas masyarakat kita..ia berlaku kerana praktik sistem kapitalism dlm negara kita..

Agama dihadkan dan hanya juzu' tertentu shj yg dipraktikkan..itu pun dlm bentuk Islam make-up..

Islam hanya dilihat pd praktik ibadah shj..

Ttp dlm hal2 Muamalat, kita mengikut telunjuk mereka..

Bank Islam pun ada interest rate.. Islam apakah itu?

Praktik Munakahat kita pun berterabur.. sehingga skrg masih wujud elemen2 syubahah dari praktiknya sehingga membebankan masyarakat..

Contoh: budaya kenduri puluh2 ribu,bercampur dgn amalan hindu dan kristian dlm perkahwinan..itu blm masuk bab agihan harta lg..berapa ramai yg dpt hak mengikut faraid dan berapa ramai yg faham dgn sistem ini..bab ini jer berapa ramai yg berpatah arang berkerat rotan dgn saudara2 terdekat..

Bab Jinayat, undang2 kolonial masih beraja dimata lg..kadar jenayah makin meningkat malah praktik perlakuan jenayah semakin agresif seolah negara ini tiada undang2..

Ini kesan2 zahir yg kita nmpk..

Ttp yg lbh dahsyat adalah kesan dari segi PEMIKIRAN..

Kerana dari pemikiranlah membentuk sikap dan sikap itu diterjemahkan dlm bentuk tindakan dan kata2..

Kita masih bergelut dlm hal ini.. berapa ramai yg mengakui kewujudan Fmason, Rotary Club, Lion Club dlm negara tetapi bersikap defensif bila watak2 tertentu yg jd idolanya dikaitkan dgn anasir2 Fmason..

Inilah mental block yg masih menghantui kita.. umpama tembok berlin dan tembok pemisah di Tel Aviv..

Tak mengapa kalau mereka tak bersetuju tetapi tampil la dgn fakta.

Tetapi org yg celaru suka keluar dari persoalan dan mengajak kita keluar dari perbincangan asal..

KENAPA??

Kerana orang2 begini hidup dlm penafian...

Ibarat kita tgh bincang bab tiang,dia cerita bab tingkap dan atap..

Mereka mengaku rajin membaca, tapi sebenarnya pemikiran mereka telah disihir. (Mind Control). buku2 bacaan mereka adalah 'pro mason'..

mana taknya, dlm buku teks sekolah pun sanjung agen roth, Henry Gurney laknatullah diangkat sbgai wira Tanah Melayu.. diberi gelaran Sir.. kuburnya gah dibina di Cheras.. buku teks Sejarah yg kita belajar kat sekolah pun dah diputarbelit British..

Ingat! Buku2 Sejarah, Sains Sosial etc yg kite pelajari di sekolah. kolej atau universiti, semuanya buku yg telah dikaji dan diluluskan oleh British/ Queen Elizabeth. ada yang ko bole percaya.. ada yang sesat.

British dah tetapkan, ko kena tahu bab ni jer.. ilmu Ekonomi ko kena tahu sampai sini jer.. yang lain2 British sorokkan dari kita.. tu pasal ramai tak faham sistem Rothschild.

Media mainstream berada dibawah kawalan SIAPA??

Sbb tu kita masih pakai undang2 Queen Of Satan..

Salah satunya, penjual UBAT kanser (cannabis oil) dihukum gantung sampai MATI.. sedangkan kilang2 arak berleluasa..

dan tindakan ini DISOKONG 100% oleh PENYEMBAH2 SISTEM (otak kena sihir)

Jelas?

British dah brainwashed kita sejak lahir:

inilah "Sistem Sebenar" yang kita patut taat..

inilah "ubat" yg aku patut telan..

inilah ''vaksin' yg aku patut suntik..

inilah "Sejarah" yg aku harus percaya.

inilah "sistem ekonomi" terbaik dunia.

Inilah "cara hidup" terbaik zaman moden.

Inilah "negara Islam" yg adil & saksama.

Inilah 'sistem pendidikan yang telus'

Inilah 'ubat kanser' terbaik iaitu Kimoterapi.

Inilah "berita sahih" yang aku harus dengar.

Inilah 'sistem demokrasi' yang kita harus bangga.

Inilah dia 'sebuah negara yg merdeka..'

DAN KORANG AKAN TAAT PADA SISTEM INI... SESIAPA MEMPERTIKAIKAN, AKAN DILABEL SEBAGAI BODOH, TAK BELAJAR SEJARAH, ANTIVAX, GENG FLAT EARTH ETC...

MEREKA AKAN BERMATIAN MEMPERTAHANKAN SISTEM INI...

OBEY YOUR MASTER!!

p/s: Kedatangan ancaman akan sulit untuk dikesan jika kita tidak menghayati SEJARAH...
Roth mencipta sistem politik yang menyebabkan umat Islam bercerai-berai, supaya bila Islam LEMAH, senjata kita paling hebat iaitu DOA menjadi tidak mustajab.

Sejarah kemerdekaan:[https://www.facebook.com/neil.armslayer/posts/2728790723836879]

#MCP_Mind_Control_Project

#back_to_Allah

No comments:

Post a Comment