Skip to main content

Tiba tiba nama KuLi melonjak menjadi calon PM

Siapa sangka setelah nama KuLi kembali berada didalam senarai calon Perdana Menteri maka berpusu pusulah ahli ahli politik menyampaikan sokongan kepada beliau.

Sebelum ini nama KuLi dianggap sebagai sebagai orang lama yang tidak dipandang pun oleh parti parti politik.

Ramai orang lebih gemar menyebut nama nama seperti Anwar, Najib malah Tun Mahathir sebagai pengganti kepada Muhyidin Yassin.

Tiba tiba juga lahir perbagai kempen didalam youtube memuat naik jasa jasa KuLi kepada negara.

Dan ini pastinya KuLi sudah mempunyai satu team media yang benar benar tersusun. Ini amat berbeza dengan cara KuLi sebelum ini yang bertanding jawatan Presiden umno dan kalah teruk.

Negara kini semakin hiruk pikuk dengan pelbagai alasan dari perbagai parti untuk menghalalkan mereka merebut jawatan.

Namun begitu kesemua alasan mereka lebih kepada agenda peribadi dan tidak menampakkan keikhlasan dalam menyelamatkan negara dan rakyat.

Untuk memilih Perdana Menteri yang terbaik di akhir zaman ini adalah satu perkara mustahil. Ini kerana kesemua calon perdana menteri tidak begitu jelas dalam sisi perjuangan kepada Agama.

Ini menampakkan sedikit kecacatan kepada calon calon perdana menteri.

Malah KuLi agak diragui halatuju beliau dalam mentadbir negara kerana hubungan baiknya dengan keluarga Rothchild dimana merupakan pencatur kewangan dunia dalam menjatuhkan negara negara Islam.

Comments

Popular posts from this blog

Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Panggilan yang diterima lewat malam itu benar-benar memberi kesan. Sepanjang malam saya tidak dapat melelapkan mata kerana asyik memikirkan potongan ayat lelaki tersebut. “Isteri saya enak disetubuhi jin, sedangkan saya keseorangan di sofa ruang tamu dengan hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang menggila seolah-olah mengejek-ejek diri saya," ungkap pemanggil tersebut. Teruja untuk mengetahui dengan lebih lanjut, saya telah mengaturkan satu pertemuan dengan pemanggil tersebut. Ridzwan, 31, (bukan nama sebenar) telah berjaya mengubah dimensi saya tentang kewujudan alam lain di muka bumi ini. Melihat secara luaran, perwatakan Ridzwan sama seperti lelaki-lelaki lain malah dia kelihatan kemas dan segak, sesuai dengan profesionnya sebagai seorang pengurus di sebuah syarikat terkemuka. Nyata telahan saya tersasar kerana menyangka Ridzwan seorang lelaki yang tidak terurus ekoran masalah yang sedang dialaminya itu. “Tujuan saya berkongsi pengalaman ini bukanlah mahu membuka aib

GEMPAR!!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH!!

PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH. Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari !!  Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun. Ini bermakna arah kompas berganjak 35 batu menghampiri Russia dalam tahun tersebut. Anjakan kutub bumi ini mengakibatkan jajaran kompas dan arah utara sebenar semakin ketara perbezaannya. Hingga menjadikan arah panduan beberapa landasan kapal terbang tidak lagi terpakai. Ia semakin memberi kesan terhadap kegiatan manusia hinggakan lapangan terbang antarabangsa Tampa di Florida terpaksa mengubahsuai tanda arah di landasan dengan kedudukan yang baru. Lapangan terbang tersebut terpaksa ditutup selama sebulan bagi kerja-kerja pengubahsuaian.  Pergerakan kutub utara ke arah Siberia berlaku kerana cepatnya perubahan magnet pada kerak bumi. Perubahan terkini adalah paling dramatik. Ia bergerak semakin pantas. Kutub bergerak ke timur laut 9 batu setahun pada tahun 1904. Kelajuannya kira-kira 35 bat

Swinger Malaysia

Terkejut berok aku bila seorang kawan aku memaklumkan aku bahawa dia telah diajak oleh seorang pompuan berstatus isteri orang untuk ajak bertukar-tukar pasangan. Maknanya dia sedia “main” dengan kawan aku tu dengan syarat kawan aku pun sedia kasi isterinya main dengan suami pompuan tersebut. Atau dalam bahasa omputeh “swinging”. Yang buat aku mengucap panjang bila kawan aku cerita bahawa perempuan yang offer tu seorang Melayu beragama Islam dan tinggal di Johor. Katanya kalau kawan aku sudi, dia dialu-alukan untuk datang ke JB. Semua sudah disediakan termasuk “port” yang tiada gangguan. Kawan aku kata pompuan tu hanya sudi bertukar pasangan dengan pasangan suami isteri lain, tidak pasangan tidak berkahwin sama ada pasangan kekasih atau skandal. Sebab itu akan tidak adil bagi mereka. Aku tanyalah macam mana dia kenal pompuan tu? Katanya, dia berkenalan menerusi laman sosial popular. Hemm, aku kata tak aku percaya dengan laman sosial sebab sesiapa sahaja boleh menyamar. Tapi