Skip to main content

Awas!!! Untuk Lelaki Sahaja

Petua mengenali sifat wanita ganas di ranjang ini hanya sesuai dibaca oleh mereka yang sudah berkahwin dan bakal berkahwin. Ambil ia sebagai hiburan dan panduan. Jom kita lihat ciri-ciri wanita yang ganas di ranjang.
1. Bibir seksi
Ada yang mengatakan bahwa perempuan yang memiliki bibir seksi memiliki kemampuan oral seks yang hebat.
Sebabnya ialah bibir perempuan berjenis ini mempunyai peranan dan amat aktif di ranjang.
2. Tubuh bengkok
Kaum lelaki akan sangat menyukai bentuk tubuh ideal seperti tubuh ini.
Katanya, perempuan yang memiliki tubuh seperti ini akan mempunyai tingkah yang galak dan rakus di kala ada di ranjang.
3. Bongkok udang
Mitosnya, perempuan yang tubuhnya bongkok udang amat rakus dalam urusan seks dan paling tahan lama dan ganas.
Sebabnya, perempuan dengan tubuh bongkok udang goyangannya mampu tahan lama untuk tidak cepat orgasme.
4. Dada montok
Siapa yang tidak ingin memiliki dada montok. Keinginan seperti itu adalah amat wajar sekali.
Bahkan perempuan yang berdada montok banyak diburu kaum lelaki, kerana penampilannya yang merangsang.
5. Bulu halus di tubuh
Mitos untuk perempuan yang memiliki bulu halus di tubuh adalah memiliki gelora seks yang bergelora dan sangat kuat dalam olahan asmara.
6. Tubuh Mungil padat
Kalau dulu lelaki banyak yang tidak suka berhubungan dengan perempuan mungil, kerana akan sukar melahirkan.
Tapi jangan salah, sekarang perempuan mungil banyak dicari.
Sebabnya, perempuan yang memiliki tubuh mungil dan padat sangat cerdik dan pandai saat melakukan tarikan di ranjang.
Dan, si mungil juga tidak mudah menyerah pada serangan yang dilakukan oleh pasangannya.
7. Mata helang dan leher jinjang
Memiliki penampilan yang merangsang dengan sorot mata tajam, perempuan ini memang diibaratkan seekor burung helang yang siap menerkam.
Begitu pula yang terjadi dalam kehidupan seksualnya, konon perempuan yang memiliki ciri-ciri tersebut akan selalu siap menerkam Anda terlebih dahulu.
8. Kaki belang
Perempuan yang memiliki kaki belang adalah mereka yang energik dan siap bermain dalam segala gaya.
Tapi sayangnya, mungkin kerana terlalu kurus, perempuan yang memiliki ciri seperti tidak mantap goyangannya.
9. Lesung pipit
Manis apabila melihat perempuan dengan lesung pipit.
Tapi konon, perempuan seperti ini memiliki mitos yang kurang baik, iaitu si lesung pipit akan mudah tertarik dengan lelaki lain walaupun sudah berpunya.
Dalam urusan ranjang, perempuan berlesung pipit sangat sulit puas, meski pada dasarnya si lesung pipit jika berada di ranjang seperti seekor singa betina yang garang.

Comments

Popular posts from this blog

Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Panggilan yang diterima lewat malam itu benar-benar memberi kesan. Sepanjang malam saya tidak dapat melelapkan mata kerana asyik memikirkan potongan ayat lelaki tersebut. “Isteri saya enak disetubuhi jin, sedangkan saya keseorangan di sofa ruang tamu dengan hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang menggila seolah-olah mengejek-ejek diri saya," ungkap pemanggil tersebut. Teruja untuk mengetahui dengan lebih lanjut, saya telah mengaturkan satu pertemuan dengan pemanggil tersebut. Ridzwan, 31, (bukan nama sebenar) telah berjaya mengubah dimensi saya tentang kewujudan alam lain di muka bumi ini. Melihat secara luaran, perwatakan Ridzwan sama seperti lelaki-lelaki lain malah dia kelihatan kemas dan segak, sesuai dengan profesionnya sebagai seorang pengurus di sebuah syarikat terkemuka. Nyata telahan saya tersasar kerana menyangka Ridzwan seorang lelaki yang tidak terurus ekoran masalah yang sedang dialaminya itu. “Tujuan saya berkongsi pengalaman ini bukanlah mahu membuka aib

Swinger Malaysia

Terkejut berok aku bila seorang kawan aku memaklumkan aku bahawa dia telah diajak oleh seorang pompuan berstatus isteri orang untuk ajak bertukar-tukar pasangan. Maknanya dia sedia “main” dengan kawan aku tu dengan syarat kawan aku pun sedia kasi isterinya main dengan suami pompuan tersebut. Atau dalam bahasa omputeh “swinging”. Yang buat aku mengucap panjang bila kawan aku cerita bahawa perempuan yang offer tu seorang Melayu beragama Islam dan tinggal di Johor. Katanya kalau kawan aku sudi, dia dialu-alukan untuk datang ke JB. Semua sudah disediakan termasuk “port” yang tiada gangguan. Kawan aku kata pompuan tu hanya sudi bertukar pasangan dengan pasangan suami isteri lain, tidak pasangan tidak berkahwin sama ada pasangan kekasih atau skandal. Sebab itu akan tidak adil bagi mereka. Aku tanyalah macam mana dia kenal pompuan tu? Katanya, dia berkenalan menerusi laman sosial popular. Hemm, aku kata tak aku percaya dengan laman sosial sebab sesiapa sahaja boleh menyamar. Tapi

GEMPAR!!! PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH!!

PAKSI BUMI SEDANG BERALIH ARAH. Kutub Bumi berganjak 1 batu sehari !!  Pada tahun 2007, Medan kutub utara berganjak dari Kanada Utara kearah Siberia di Russia pada kadar 35 batu setahun. Ini bermakna arah kompas berganjak 35 batu menghampiri Russia dalam tahun tersebut. Anjakan kutub bumi ini mengakibatkan jajaran kompas dan arah utara sebenar semakin ketara perbezaannya. Hingga menjadikan arah panduan beberapa landasan kapal terbang tidak lagi terpakai. Ia semakin memberi kesan terhadap kegiatan manusia hinggakan lapangan terbang antarabangsa Tampa di Florida terpaksa mengubahsuai tanda arah di landasan dengan kedudukan yang baru. Lapangan terbang tersebut terpaksa ditutup selama sebulan bagi kerja-kerja pengubahsuaian.  Pergerakan kutub utara ke arah Siberia berlaku kerana cepatnya perubahan magnet pada kerak bumi. Perubahan terkini adalah paling dramatik. Ia bergerak semakin pantas. Kutub bergerak ke timur laut 9 batu setahun pada tahun 1904. Kelajuannya kira-kira 35 bat