Wednesday, 26 July 2017

Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Panggilan yang diterima lewat malam itu benar-benar memberi kesan. Sepanjang malam saya tidak dapat melelapkan mata kerana asyik memikirkan potongan ayat lelaki tersebut.

“Isteri saya enak disetubuhi jin, sedangkan saya keseorangan di sofa ruang tamu dengan hanya ditemani nyamuk-nyamuk yang menggila seolah-olah mengejek-ejek diri saya," ungkap pemanggil tersebut.

Seterusnya klik link di bawah

Pj Blogspot: Jin Ketagih Bersetubuh Dengan Isteri

Kita perlu berfikir sejenak...

Sepanjang usia kita ini adakah semakin meningkat amalan kita?

Adakah kita masih lagi bertarung hujah berkenaan ilmu untuk menunjuk nunjuk kita lah orang yang paling berilmu?

Akhirnya sebenar benar kejayaan adalah setiap ilmu yang kita tahu adalah apa yang kita amalkan.

Kadangkala kita rajin menyampaikan segala perkara baik dengan alasan mahukan pahala dengan cara mudah. Namun dalam masa yang sama kita sendiri tidak amalkan ilmu yang kita sampaikan itu.

Sebenarnya syurga itu mahal harganya...
Sahabat sahabat nabi menyampaikan dakwah dengan keringat, airmata dan darah...

Maka adakah dengan hanya copy paste ke dalam group wasap melayakkan kita masuk ke syurga?

Adakah syurga semurah itu?

Ya... Ada yang berkata syurga adalah hak Allah yang menentukan...

Alang kan pemimpin politik pun hanya akan menjaga dan mengkayakan kroni kroni nya yang rajin membodek dan mengampu nya saban malam. Malah kroni kroni nya pun saban hari tekun dan sabar berulang alik ke pejabat dan rumah bos nya.

Setiap kali program bos pasti ada muka nya terconggok di khalayak ramai.

Maka apa kah hanya dengan copy paste tulisan mampu membodek Allah swt?

Perlu berusaha dengan lebih keras lagi untuk mendapat syurga Allah swt.

Bayangkan lah di syurga nanti ahli ahli syurga berbual sesama mereka berkenaan kelayakan mereka dimasukkan ke dalam syurga dan masing masing bercerita perihal jasa mereka kepada Islam.

Ada yang bercerita mereka mati syahid kerana Islam dan ada yang bercerita mereka berhabis wang ringgit, harta, masa  dan tenaga demi islam dan adakah kita nak beritahu mereka kita masuk syurga hanya kerana copy paste didalam wasap?

Sudah tentu lah para sahabat syurga akan tengok kita atas bawah di syurga nanti...

Dan pasti mereka akan berbisik bisik dengan ayat.... " Mamat ni salah bilik kot"

Pemuda Umno Halang Armada Hantar Surat Jemputan Nothing 2 Hide

Tindakan sekumpulan anggota Pemuda Parti Pribumi Bersatu (ARMADA) menghantar jemputan kepada Datuk Seri Najib Razak untuk menghadiri forum Nothing To Hide 2.0 bertukar kecoh apabila mereka dihalang oleh Pemuda Umno.

Kira-kira 30 anggota ARMADA pada awalnya berarak dari Pusat Membeli Belah Sunway Putra menuju ke Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) bagi menyampaikan jemputan kepada perdana menteri untuk berdebat dengan Pengerusi BERSATU, Tun Dr Mahathir Mohamad.

Bagaimanapun mereka dihalang kira-kira 100 Pemuda Umno hingga menyebabkan berlaku tolak menolak.

'Takut orang tua ka?'

Dalam kejadian itu, Ketua Penerangan ARMADA, Ashraf Mustaqim mendakwa beliau turut ditumbuk.
“Tujuan kami cuma nak hantar kad jemputan, bukanlah kita nak cari pasal, kita juga bukanlah berhimpun suka-suka dan bukan nak buat provokasi.


"Kawan-kawan media boleh nilai sendiri siapa provokasi siapa,” kata Ashraf dalam sidang media selepas insiden itu berlaku.

Sementara itu dalam sidang media tidak jauh dari kumpulan ARMADA berhimpun, Ketua Pemuda Umno Wilayah Persekutuan Datuk Razlan Rafii menafikan dakwaan Ashraf ditumbuk.

“(Kami) nafi tumbuk sebaliknya hanya berlaku tolak menolak.
"Kalau nak belajar politik, belajar dari Umno bagaimana nak pertahankan institusi,” katanya.
“Kalau hendak hantar jemputan ada caranya, hantar elok elok. Ini nak heboh, nak datang ramai-ramai ke bangunan kami.
"Jadi kami bertanggungjawab pertahankan bangunan Umno,” katanya yang turut mendesak Mahathir menjawab semua tuduhan berkaitan skandal tukaran wang asing (Forex) pada sekitar 1990-an.

Dalam insiden hari ini, ARMADA memakai baju Melayu merah lengkap dengan songkok manakala Pemuda Umno pula memakai baju T berkolar berwarna merah.


Pemuda Umno turut membawa pembesar suara dan memutarkan rakaman ceramah Presiden AMANAH Mohamad Sabu, selain turut melaungkan “Baliklah” dan “Kau sokonglah Datuk Armand”.

Keadaan menjadi kecoh apabila berlaku tolak menolak dan perang mulut selama kira-kira 20 minit antara kedua-dua kumpulan itu.

Kira-kira 20 anggota polis turut dilihat mengawal keadaan.

Sekitar jam 4 petang, kedua-dua kumpulan itu bersurai atas arahan pihak polis.

Pemuda Umno bagaimanapun berpatah semula ke PWTC, manakala anggota ARMADA pula menuju Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi bagi membuat laporan polis.

Malaysiakini