Wednesday, 11 December 2013

Blogger Paria Mengambilalih tugas UMB

Marahkan Ibdillah yang mahu menyekat sumber pendapat budak budak tun faizal, ramai antara geng blogger upahan mengambil keputusan untuk melanyak ketua unit media baru itu. Dalam perjumpaan bersama pengamal media kelihatan papa gomo cuba mnjadi hero untuk menjadi orang tengah antara ibdillah dan pengguna media yang merajuk habis baru baru ni. Seperti yang dijangka pengamal media upahan umno tidak mahu diperalatkan oleh papa gomo. Mereka mahu wang dan bukannya majlis makan makan di kedai makan.

Sementelah lagi ugutan ibdillah yang mahu menyekat rezeki mereka perlu dilawan habis habisan. Paria paria umno inilah yang bekerja kuat memfitnah dan memghina pemimpin pakatan rakyat sehinggakan ulamak ulamak pun diheret untuk dihina habis habisan. Dalam blog omak kau ada kelihatan wajah wajah paria paria upahan umno.

Kat sini

Pemimpin Paria

Umno dilihat semakin hilang cengkamannya keatas orang orang melayu yang kuat fahaman agamanya. Dalam mengatur strategi untuk menarik minat golongan pro agama ini, Najib dilihat amat terdesak dengan melantik Ustaz Kazim yang terkenal sebagai penceramah bebas untuk menjadi Ahli Majlis Tertinggi Umno. Nasib baik lah Ustaz Kazim ini cerdik dan pengalaman abangnya yang pernah menjadi wakil rakyat umno juga dijadikan sandaran untuk memikir sehalus halusnya tektik kotor Najib yang mahu memperalatkan para agamawan.

Dalam rekod umno, tidak pernah para agamawan yang berjaya mentarbiyahkan pemimpin umno. Ramai para agamawan kecundang dengan pangkat dan wang ringgit di dalam umno. Cara sial Najib ini memang merosakkan agama. Dah tentu lah Najib mendapat khidmat nasihat dari penasihat yang berfikiran sekular dikalangan rakan rakan yahudinya.

Dasar paria Najib juga dilihat tidak menguntung orang Islam. Dasar yang begitu memanjakan kaum cina ini akan membuatkan kaum tersebut naik tocang. Najib lebih mementingkan populatitinya lebih daripada survival bangsa. Yang penting bagi Najib hanyalah jawatannya sebagai Perdana Menteri. 

Banyak masa dan wang ringgit terbuang begitu sahaja hanya kerana mahu memulihkan nama busuk bininya. Cara paria najib yang terlalu mengagung agungkan jasa bininya itu membuatkan rakyat semakin meluat kepada parti keramat melayu itu.

Najib juga dituduh bersekongkol dengan Anwar untuk memasukkan Singapura kembali ke dalam Malaysia. Memang tak disangka Najib sedang dan sudah mengkhianati negara dan bangsanya sendiri. Pulau Batu Putih adalah contoh nyata dimana maruah negara telah digadaikan.